Cu ce te pot ajuta

Coaching

Ofer sesiuni individuale de coaching pentru persoanele care vor să-și schimbe stilul de viață sau abordarea în ceea ce privește relațiile (cu partenerul/a, cu copiii). Pentru programări, completează formularul de la secțiunea Contact.

Consiliere

Ofer consiliere psihologică pentru persoane care vor să-și îmbunătățească relațiile (cu partenerul/a, cu copiii, la locul de muncă) sau emoțiile deranjante (anxietate, depresie ușoară, diverse fobii). Pentru programarea unei sesiuni, completează formularul de la secțiunea Contact!

Psihoterapie

Ofer sesiuni de psihoterapie cognitiv-comportamentală pentru persoane cu probleme emoționale și de comportament. Pentru programarea sesiunilor, completează formularul de la butonul „Contact”.

Conferințe

Țin conferințe în diferite orașe din țară, pe teme cum ar fi: Educația holistică, Tantra, Stil de viață sănătos, Relații conștiente. Programul următoarelor conferințe îl poți vedea aici.

Cursuri

Țin cursul „Cum să fii un părinte conștient” și sunt instructor asociat la cursurile de Tantra ale Tantra Movement School. Pentru a vedea care sunt următoarele cursuri, intră aici.

Workshopuri

Coordonez workshopuri introductive de Tantra în mai multe orașe. Pentru a vedea unde sunt programate următoarele workshopuri, intră aici.

Tabere

Organizez tabere de transformare profundă, la toate nivelele. Unele sunt coordonate de mine, altele de alți formatori sau învățători spirituali. Pentru a vedea următoarele tabere, intră aici.

Meditații

Coordonez sesiuni de meditații active, în special cele propuse de OSHO, precum și sesiuni de WuJi Gong. Pentru a vedea când e următoarea meditație, intră aici.

Mai mult decât atât

Unul din domeniile înspre care mi-am îndreptat atenția în ultimii ani este Tantra. Am descoperit, cu uimire, o filosofie de viață veche de peste 5000 de ani, profund vindecătoare, care stă la baza tuturor religiilor născute pe pământul Indian. Tantra e calea acceptării necondiționate, a bucuriei, a sărbătoririi, a experienței. Osho spunea că „Omul ideal, în viziune tantrică, este o combinație între Zorba și Buddha: are bucuria de a trăi a lui Zorba și compasiunea și detașarea lui Buddha”. Dacă vrei mai multe informații despre acest domeniu, intră aici.