cuplu relație conștientă

Un domeniu extrem de important al vieților noastre sunt relațile pe care le avem. Practic, în fiecare secundă a vieții interacționăm cu ceva sau cu cineva. Aceste relații ne ajută să ne auto-definim, să ne cunoaștem, să creștem și să ne exprimăm. Cei din jurul nostru sunt cele mai bune oglinzi, care reflectă lumea noastră interioară.

În particular, în relațiile de cuplu, partenerul de care ne simțim atrași va reflecta aspecte din noi pe care nu le vedem (cele considerate pozitive) sau pe care le negăm (cele considerate negative). Asta până când reușim să integrăm toate aspectele noastre… Relațiile trăite în mod conștient sunt cea mai puternică școală de autovindecare. Dacă reușim să disociem emoțiile pe care le trăim de cel / cea care le-a declanșat, realizând că reacția noastră e de fapt produsă de tiparele din subconștientul nostru și nu de situația prezentă, vom intra pe o cale accelerată de trezire și recuperare a autenticității noastre.

Ca și consilier, te pot ajuta să descoperi aceste tipare, să lucrezi cu ele și să folosești relația ca pe o trambulină a creșterii interioare, aducând armonie și fericire în viața și în relația voastră.

Pentru a înțelege mai bine fenomenul oglindirii, îți recomand următoarele înregistrări video:

Gregg Braden – cele 7 oglinzi eseniene

Debbie Ford – Efectul umbrei