C O N F E R I N Ț E

 

Prin conferințele pe care țin, urmăresc să ofer informații utile și mai puțin cunoscute din domeniile pe care le acopăr. Intenția este de a ajuta cât mai mulți oameni să devină conștienți de anumite lucruri care, odată coștientizate și integrate, te pot ajuta să-ți armonizezi relațiile și starea interioară.

 

În domeniul parentingului, țin conferința ”Părinți conștienți – copii fericiți”, în care ofer informații despre cele mai grave greșeli pe care majoritatea părinților le fac, fără să-și dea seama că, din iubire, pot face rău copilului pe diverse planuri. Descriu inteligențele multiple, pentru a-ți da seama care sunt inteligențele predominante ale copilului tău și cum îl poți ajuta să le dezvolte și pe celelalte. Vorbesc despre abilitățile de bază ale părinților în relație cu copiii (și nu numai) precum și despre un nou fel de educație. În anul 2018 voi ține această conferință în mai multe orașe din țară. Voi posta programul evenimentelor aici.

Un alt domeniu în care consider că e nevoie să se ofere informații și să se demoleze miturile existente este cel al Tantrei. Tantra e o cale spirituală, precursoare a tuturor marilor religii din India, cu rădăcini mai vechi de 5000 de ani. Oferă atât instrumente pentru creșterea spirituală cât și instrumente concrete, pentru viața de zi cu zi, pentru a ne recupera liberatea interioară și armonia. În domeniul relațiilor, ne ajută să scăpăm de condiționări, prejudecăți și blocaje, să ne îmbunătățim comunicarea și comuniunea cu partenerul/a și nu numai. Prin tehnici specifice, ne învață să ne controlăm energia sexuală, ducându-ne spre momente de extaz nebănuite.

Vorbesc și despre stilul de viață, îmi place să promovez stilul de viață propus de Jasmuheen care, spune ea, aduce armonie în viețile noastre. Am aplicat recomandările ei și pot, din experiență proprie, să spun că funcționează. Ea propune opt lucruri care, integrate în viața noastră, ne ajută să ne ridicăm nivelul de vibrație, să fim din ce în ce mai conștienți, mai sănătoși, mai fericiți. Dacă vrei să vezi care sunt acestea, intră aici.

Următoarea conferință programată este la Timișoara, în cadrul Ezoteric Fest, duminică, 11 noiembrie 2018, de la ora 13, tema fiind „Stil de viață conștient”.